avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Iubita mea doreste sa plece de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Iubita mea doreste sa plece de acasa

Buna ziua

Iubita mea doreste sa pleace de acasa , parinti ei nu sunt de acord cu aceasta relatie , i-au luat telefonul , au batut-o , au amentintat-o ca o transfera la alt liceul daca o mai vede cu mine,etc

Acum fata doreste sa plece de acasa , are 16 ani si eu am 18 ani
Doreste sa plece de buna voie , am vorbit cu ea , i am spus daca s-o gandit bine , daca e sigura pe ea.. Ea a spus ca e de acord cu asta si ca ea chiar isi doreste sa plece..
Mi se poate intampla sau ni se poate intampla ceva
Tin sa mentionez ca suntem de foarte mult timp impreuna , parintii mei au prins drag de ea , o trateaza ca pe fata lor de fiecare data cand vine acasa la mine
Nu am decand sa o ranesc vreodata daca va veni la mine , deoarece sunt constiient ca parintii ei cel mai probabil nu o vor mai primi acasa , sunt foarte indragostit de ea , nu am decand sa o parasesc sau alte chestii de genul.
In fine nu vreau sa va plictisesc , doar atat vreau sa stiu daca se poate muta la mine , teoretic fuge de acasa si vrea sa se mute la mine , ni se poate intampla ceva ? mie sau ei ?

Am citit cateva articole si ea sa informat si am gasit cum ca de la 16 ani ai discernamant si poti lua decizi pe cont propriu..

Multumesc pentru ajutorul oferit
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Adryan24 , utilizator 01:31, 30 Mai 2020
Salut am aceeași problema dacă ai rezolvat-o împărtășește si cu mine...mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fugitul de acasa la 16 ani tutu1 tutu1 prietena mea are 16 ani si vrea sa plece de acasa sa stea cu mine nu isi mai suporta parintii iar pe mine ma iubeste suntem impreuna de aproape 3 ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 16 ani? Iuliana lavinia Iuliana lavinia Am 16 ani si doresc sa ma mut la iubitul meu de 18 ani mama lui este de acord. Nu mai pot rămâne acasă deoarece părinții mei sunt violenți,mereu sunt ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa Andreea036 Andreea036 Am 16 ani am iubit de 19 ani penteu ca sunt impreuna cu el ma bat fac scandal si ma ameninta ca ma omoara As vrea sa ma mut la iubitul meu Este posibil fara ... (vezi toată discuția)