avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic - vechime necesară
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic - vechime necesară

De cat timp trebuie sa lucrez ca sa pot intra in somaj tehnic in aceasta perioada?
Acordarea somajului tehnic nu este conditionata de o anumita vechime in munca , la acelasi angajator sau totala.
Se aplica daca am 2 luni pe contractul de munca?

Cornel Vasile a scris:

Acordarea somajului tehnic nu este conditionata de o anumita vechime in munca , la acelasi angajator sau totala.

Stimata doamna,

Beneficiati de somajul tehnic, nu trebuie intrunita o perioada de vechime.

O zi frumoasa,

av.Stoica Ioana

Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2020
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am dreptulla somaj tehnic danypopica danypopica Buna ziua! Lucrez la o firma din cluj din 3-09-2008, este primul meu loc de munca, din 15-07-2009 se spune ca intram in somaj tehnic, dar eu nu am dreptul ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic Toma  P. Toma P. afecteaza somajul tehnic la concediul de odihna pe anul respectiv ? (vezi toată discuția)
Somaj tehnic - pasi de urmat ami_ru ami_ru Societatea la care lucrez intampina probleme financiare din lipsa comenzilor. Doresc sa stiu in amanunt cum se procedeaza in cazul SOMAJULUI TEHNIC. Care sunt ... (vezi toată discuția)