avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Imprumut persoana fizica la persoana juridica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Imprumut persoana fizica la persoana juridica

Buna ziua! Firma (srl) a primit un imprumut de la persoana fizica. In momentul de fata firma nu poate sa dea inapoi banii primiti. Se poate da un bun material, mai exact o masina, in schimbul datoriei? Daca si persoana fizica accepta bineinteles!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 10:24, 1 Aprilie 2020
DA, dar vă recomand să faceți o evaluare a autovehiculului, pentru a nu avea pe viitor probleme cu ANAF, pentru a nu exista suspiciuni privind prețul real al bunului (evitați problemele interne, dar și eventualele pretenții viitoare ale creditorului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz acordare credit prima casa - studiu de piata Mihai73 Mihai73 Sunt inscris la programul Prima Casa, in ultima faza, aprobarea dosarului. Sunt sunat de la banca si mi se spune ca nu mi se poate acorda suma de 50.000 euro, ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumpare cu firma in insolventa financiara acremene acremene Buna seara am si eu o MARE PROBLEMA, pentru care va rog sa ma sfatuiti.. Decembrie 2007 am achitat o suma de bani pentru un apartament in faza de proiect cu ... (vezi toată discuția)
Transformare mandat comercial in gratuit torex2 torex2 Este legal (prin acordul partilor) trecerea unui ctr de mandat comercial intre o SC in calitate de mandant si o PF in calitate de mandatar, ctr inregistrat si ... (vezi toată discuția)