avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... autoizolare
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

autoizolare

Dupa implinirea celor 14 zile de autoizolare ,la intoarcerea din Germania,care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?Vreau sa ma deplasez (Cluj-Sighisoara) la domiciliul parintilor care sunt batrani si bolnavi ptr.a-i ingriji (acesta fiind motivul venirii in tara).Mi se face o testare,ptr a fi sigura ca nu sunt "pozitiva" si sa nu transmit parintilor virusul?Mi se elibereaza un document prin care se dovedeste autoizolarea mea?Am fost verificata in perioada autoizolarii de politie
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
După trecerea celor 14 zile de izolare , trebuie să chemati organele abilitate în acest caz DSP-ul, să vă facă un control pentru a vedea dacă nu ati contactat virusul COVID-19. De asemenea, tot acestea va vor spune ce măsuri trebuie să respectati în continuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut contact cu un coleg de servici care a fost pozitiv si ... Vasiledumitru58 Vasiledumitru58 am avut contact cu un coleg de servici care a fost pozitiv si arevenit dupa 14 zile de izolare. Angajatorul nu a comunicat nimic in legatura cu cel pozitiv ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care am un angajat care este testat pozitiv ... florin.hutanu@testergrup.ro florin.hutanu@testergrup.ro Buna ziua, In cazul in care am un angajat care este testat pozitiv Covid-19, am obligatia sa anunt DSP? Ce alte obligatii am in calitate de ... (vezi toată discuția)
Familie cu recent pozitiv Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Suntem o familie cu patru membri, din care 2 am fost pozitivi in Decembrie, acum probabil vindecati, am inteles ca cei care au cazuri usoare pot iesi din casa ... (vezi toată discuția)