avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic covid
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic covid

Dacă am două contracte de muncă acumulate 8 ore cum iau somajul tehnic?pentru amândouă sau numai pentru unul?
Pentru amândouă, fie că sunt la același angajator, fie la doi angajatori, care au dispus această măsură ori care și-au încetat activitatea ca urmare a Ordonanțelor militare. Legea nu distinge (beneficiarii indemnizației de șomaj tehnic pot fi salariații cu normă întreagă, dar și cu normă redusă)!
Stimata doamna,

Pentru ambele contracte de munca perfectate aveti dreptul la indemnizatia aferenta somajului tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pierde ajutorul de somaj in cazul in care ne angajam? alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Am si eu o intrebare: in cazul in care vrem sa angajam o pers care este in somaj, acesta poate beneficia in continuare de ajutorul de somaj? Dar ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic Diana_B Diana_B Daca un angajat are doua contracte de munca unul partial si unul cu norma intreaga si ambele au fost suspendate conform art. 52, alin. 1 lit. c, statul poate ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de cei 30% din indemnizatia de somaj? adrian962 adrian962 buna ziua as dori sa va adresez o intrebare dar mai intii ar trebiu sa va relatez situatia de fapt sint in somaj pe perioada 01 dec 2014/ 31 dec 2015.am ... (vezi toată discuția)