avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen avocatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen avocatura

Buna Seara! Dupa 3,5 ani de responsabilitate, sres si salariu mic #- intr-o institutie publica- primarie- , m-am decis sa-mi schimb viata.
Va rog frumos ajuta-ti- ma cu orice informatie privind examenul de avocatura. De cate ori pe an se organizeaza?in fiecare judet? cate locuri sunt aproximativ anual?Ce materii trebuie parcurse pentru a promova un astfel de examen?etc.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters67773 , utilizator 19:40, 11 Decembrie 2009
Examenul de primire in avocatura (ca stagiar) se organizeaza o data pe an. Anul acesta a fost in luna septembrie. Se organizeaza la nivel national.
Locurile deocamdata nu sunt limitate, important este se iei nota de intrare.
Examenul se da la 5 materii. (drept civil, drept procesual civil, organizarea profesiei de avocat, drept penal si drept procesual penal).
Trebuie sa iei cel putin nota 6 la fiecare materie, iar media sa fie cel putin 7.
Va multumesc pentru informatii
Buna!
Daca te hotarasti sa sustii examenul de admitere in Barou in 2010, mai multe informatii utile poti afla accesand linkul de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/for...

Spor la invatat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)
Notele din facultate shady shady Conteaza media notelor din facultate la adimiterea in barou ? (vezi toată discuția)
Intrebari pentru avocati? Silviu79 Silviu79 Buna ziua simati avocati ! Sper ca nu deranjez pe nimeni, dar as dori sa stiu si, in afara de ce prevede legea 51, cum se procedeaza pentru a ajunge avocat ? ... (vezi toată discuția)