Buna seara.
Am si eu o mica problema. Problema mea este legata de un prieten bun. Culmea culmilor e si avocat pe deasupra... :((
Zilele trecute m-a sunat, era in Sibiu. Terminase un proces si astepta pe card niste bani, salariul probabil. Nu i-a intrat, a sunat pe la unul, la altul si a ajuns si la mine. Dupa cum spuneam m-a sunat si m-a rugat sa ii pun pe card niste bani (400RON) cu mentiunea ca a doua zi mi-i returneaza. Am stat putin pe ganduri dar am zis ca e la ananghie si sa il ajut. Ok, i-am zis ca il ajut, mi-a trimis printr-un sms datele lui, nume, cod de card si cnp. Am mers la BCR am depus banii (am pastrat chitanta de depunere) si am asteptat sa ma sune a doua zi. M-a sunat pe la pranz si mi-a cerut un cont de banca ceva sa imi depuna banii. I-am dat nr. de telefon al sotiei sa o sune, ptr ca ea lucreaza la banca si doar ea i-l putea da. A sunat-o a vorbit cu ea si a ramas ca ii depune banii in ziua respectiva cand a vorbit cu ea.
Au trecut 4 zile si banii tot nu au intrat in cont. Am incercat sa il sun pe numarul de pe care m-a sunat, il are inchis sau nu are semnal (imi intra doar reteaua). Sotia l-a sunat a doua zi dupa ce a a vorbit cu el si nu i-a raspuns dupa care a inceput sa intre reteaua. Pentru mine e clar ca a vrut sa imi traga teapa. Sincer sa fiu nu il inteleg cu ce i-am gresit, de ce a recurs la magaria asta, mai ales ca e avocat aici in Bucuresti.
As dori sa stiu ce pot face din punct de vedere legal. Vreau sa imi recuperez banii neaparat.
Va multumesc.
Nu e vorba de spirit de haita,ci de competente legale stabilite prin lege.
Nici macar securitatea pe timpul lui Ceausescu nu era interesata de asa ceva.
Dar oameni care sa faca reclamatii aiurea au existat si vor exista.
Cu siguranta ca daca sunt prieteni o vor rezolva cumva dar nu in mod ilegal pentru ca pur si simplu nu merge.
Abuz de incredere
nelugigi
Buna seara.
Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, daca se poate sa ma ajutati. Am imprumutat unui prieten avocat 400 Ron prin depunere pe cardul lui ... (vezi toată discuția)