avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Suntem institutie publica, camin persoane varstnice, subordonata DGASPC asistenta sociala si va rog sa-mi precizati daca conform art.16 Cap. III din Decretul 195/2020 se poate angaja fara concurs pentru o perioada de 6 luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 2 Aprilie 2020
Potrivit actului normativ citat, în serviciile de asistență socială se poate angaja fără concurs, la nevoie, pe durată determinată de 6 luni, personal contractual medical, personal auxiliar, farmaciști, personal de laborator și alte categorii de personal contractual necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua,pe perioada starii de urgenta care este metodologia angajarii personalului de specialitate in domeniul asistentei sociale.( fara concurs) va ... (vezi toată discuția)
Asistent medical camin batrani de stat(azil) rockel rockel Fac parte asistentii medicali de la caminele de batrani de stat(azilele de alta data)din sistemul de sanatate publica?Acestor asistenti medicali li se maresc ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! legea 56 /2020 face referire și se aplica și la ... roxenne30 roxenne30 Bună ziua! Legea 56 /2020 face referire și se aplica și la angajații din asistența socială respectiv DGASPC-uri? Anumiți juriști spun că legea face ... (vezi toată discuția)