avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19/14.03.2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19/14.03.2020

Buna seara!
Legea 19/ 14.03.2020 pt. supraveghere copil, acopera sau nu perioada de vacanta a copiilor...in contextul actual?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 2 Aprilie 2020
nu
Se pare ca vor modifica prevederile legale existente pentru vacanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil varsta peste 12 ani rabbit78 rabbit78 Buna seara,am un copil cu varsta de peste 12 ani. Intrebarea mea este,sotia poate sta acasa cu el si sa beneficieze de 75% salariu platit de catre patron? ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 nu se aplica si pe durata vacantei copiilor. ce facem cu copiii in timpul vacantei? iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Prin HG nr. 217/2020, s-a stabilit că nu se consideră zile lucrătoare pentru care se pot acorda zile libere plătite, zilele lucrătoare din ... (vezi toată discuția)
Plata ingrijire copil 75% americanux americanux Buna ziua, pe toata aceasta perioada de criza (situatie de urgenta) nu este valabila legea 19/2020? Adica concret mi s-a spus de catre angajator ca aceasta nu ... (vezi toată discuția)