avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Este interzisa deplasarea pentru achizitia unui ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Este interzisa deplasarea pentru achizitia unui autoturism conform ordonantelor militare?

Buna ziua.
Intra acest motiv in categoria deplasarilor pentru bunuri de stricta necesitate?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2020
BMiron, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:31, 2 Aprilie 2020
Chiar credeți că-i puteți convinge pe polițiști că-i urgent?
Eu n-aș crede!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de sechestru MIHAELAX MIHAELAX Buna seara, Executorul intentioneaza sa puna sechestru pe bunurile mobile ale debitoarei, doresc sa va intreb daca poate sechestra combina frigorifica a ... (vezi toată discuția)
Locuita diferita de domicilui Alex.duu Alex.duu Buna ziua, Eu locuiesc impreuna cu sotia la socrii intr-o alta localitate fata de cea de domiciliu din buletin. Daca vreu sa ma deplasez de unde locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Deplasare 30km saptamana aceasta sambata Flor1an Flor1an Buna, Saptamana aceasta sambata ar trebui sa ma deplasez cu masina pentru 30 de km pentru a-l aduce pe tatal meu acasa. El este la casa de la tara si urma ... (vezi toată discuția)