avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... TELEMUNCA
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

TELEMUNCA

Buna ziua,

Un salariat care a formulat cerere privind desfasurarea activitatii in regim de telemunca s-a razgandit si s-a intors la locul de munca precizand ca nu are conditii privind desfasurarea activitatii in acest regim. Cum trebuie procedat? Se intocmeste o decizie de incetare a activitatii in regim de telemunca a salariatului pe baza cererii formulate de acesta? Si cum trebuie operat in REVISAL? Anterior producerii modificarii?
Cu multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:52, 2 Aprilie 2020
Telemunca in baza carui document a fost decisa ?
in baza unei decizii a angajatorului
Atunci , tot angajatorul va emite o decizie de revocare a acelei decizii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional telemunca la cim andad andad In situatia actuala, daca o firma de software opteaza pentru ca fiecare angajat sa lucreze de acasa, este necesar sa se incheie un act aditional de telemunca ... (vezi toată discuția)
Clauza de telemunca AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, La expirarea unor Acte adiționale cu clauza de telemunca, valabile de la ... pana la ..., pentru prelungirea clauzei, este corect daca se vor ... (vezi toată discuția)
Revocare unilaterala decizie incetare cim lorella lorella Buna ziua Am urmatoarea situatie: angajatul a depus cerere de incetare a CIM cu acordul partilor, care a fost aprobata de director, si s-a intocmit si decizia ... (vezi toată discuția)