avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Certificat medical cod indemnizatie 07 carantina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Certificat medical cod indemnizatie 07 carantina

Buna ziua
Am primit un certificat medical cu cod indemnizatie 07 si cod diagnostic 994 pentru luna martie dar perioada este 14 februarie - 15 martie 2020.
In cazul de fata intrebarea mea este se plateste toata perioada in luna martie sau se face rectificare la luna februarie si respectiv si in declaratia 112? Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 2 Aprilie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sofronieroxana , utilizator 14:25, 2 Aprilie 2020
Buna ziua,
Sper ca ati primit 2 medicale aferente lunilor februarie si martie, respectiv un CM initial si un CM continuare.
Da, se fac rectificari pentru luna februarie.

sofronieroxana a scris:

buna ziua
am primit un certificat medical cu cod indemnizatie 07 si cod diagnostic 994 pentru luna martie dar perioada este 14 februarie - 15 martie 2020.
in cazul de fata intrebarea mea este se plateste toata perioada in luna martie sau se face rectificare la luna februarie si respectiv si in declaratia 112? va multumesc
Roxana maria Sofronie referent

multumesc frumos,zi buna!
Intrebare ati primit si copie dupa avizul de la Dsp? Sau a scris medicul pe spatele medicalelor la observații?

sofronieroxana a scris:

multumesc frumos,zi buna!

Daa este totul in regula.
Este anexata certificatullui si adresa de la DSP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma contactului direct cu o colega la locul de munca, diagnosticata ... lupsamihai2004 lupsamihai2004 In urma contactului direct cu o colega la locul de munca, diagnosticata pozitiv, am fost plasat de DSP in carantina la domiciliu pentru o perioada de 14 ... (vezi toată discuția)
Ce retineri se aplica la concediu medical de carantina si cum se calculeaza ? BigMan BigMan Buna ziua! As dori o lamurire privind plata concediu medical pentru carantina, pentru ca eu nu am inteles ce taxe si/sau contributii se aplica. In acest ... (vezi toată discuția)
Rectificare cod indemnizatie cm marius_gg marius_gg Buna ziua, Vreau sa adresez o intrebare in legatura cu rectificarea unui cod de indemnizatie al unui concediu medical retroactiv. Concret, in perioada ... (vezi toată discuția)