avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Efectuare RAR in vedere inmatriculare auto -stare de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Efectuare RAR in vedere inmatriculare auto -stare de urgenta

Buna ziua . Am achizitionat un autoturism din Olanda si numerele rosii imi expira in data de 14 iunie 2020 . In data de 04,05.2020 sunt programat la controlul RAR in judetul Vrancea, eu fiind domiciliat in judetul Galati . Ma pot prezenta pentru efectuare control RAR data fiind situatia actuala pe baza declaratiei pe proprie raspundere ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:24, 2 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa va deplasati sa efectuati verificarea, cu declaratie pe proprie raspundere avand si dovada programarii la RAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto Tomix Tomix Buna ziua, As avea o intrebare cu privire la inmatricularea unui autovehicul inmatriculat in Romania. Am achizitionat un autovehicul inmatriculat in ... (vezi toată discuția)
Numere rosii-rovinieta ady_sipos ady_sipos buna ziua,ar putea sa-mi spuna cineva exact daca e nevoie de rovinieta cu numere provizorii?daca da in ce conditii-numai la iesirea din localitate ,ori pe ... (vezi toată discuția)
Discutii Buna ziua, am o,masina cu numere rosii valabile 3 luni , care au expirat pe 11 mai 2020, cu asigurare platita pe 6 luni( expira august 2020) . Programarea ... (vezi toată discuția)