avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Certificat de atestare mintala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Certificat de atestare mintala

Pot primi decizia la judecata, in cazul unui divort, de a pastra copilul, daca folosesc un atestat de la INML, care sa dovedeasca, faptul ca sotul nu numai ca ma traumatizeaza psihic, dar si faptul ca el nu este in depline facultati mintale?
Multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
INML nu eliberează astfel de adeverințe ci doar expertize medico-legal care nu se realizează în procese ca al dvs.Discutati cu un av pt a vedea ce puteti cere,în ce mod,ce sanse aveti etc.Pt cele susținute de dvs proba cu martori e suficienta.Mai mult decat atat in marea majoritate a cazurilor domiciliul minorilor se stabilește la mama asa ca...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare cu clauza intretinere madlenesiatat madlenesiatat Suntem 4 frati.Mama (vaduva si unica proprietara a unui apartament), a incheiat act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere cu 2 dintre frati (fiind ... (vezi toată discuția)
Achizitionare teren cristitotora cristitotora Doresc sa cumpar un teren de la o femeie care are 85 de ani. Pot avea mai tarziu probleme cu mostenitorii din cauza varstei batranei? (vezi toată discuția)
Divort iulia2000 iulia2000 Se poate cere in cadrul unui proces de divort sa cer examinare psihiatrica sau psihologica asotului.Acesta a avut si are o atitudine agresiva fata de mine in ... (vezi toată discuția)