avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... A găsit cineva situația cu zonele în care există ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

A găsit cineva situația cu zonele în care există persoanele infectate si decedate datorita COVID 19?

M-ar interesa situația cu fiecare pacient in parte, de unde provine si de la ce contact a luat virusul.

De exemplu, Sibiu decedat - contact venit din Italia.

Am remarcat ca au decedat anumite persoane si nu am inteles clar situația.

Inteleg ca cei găsiți negativ sunt în mare parte din cei carantinati în zonele de carantină.
Din cei aflați în izolare in locuintele lor, nu am inteles cati au fost găsiți pozitiv.

M-ar interesa si situatia cu cei vindecati.De pilda, sosiți din Italia x vindecati, din Spania x vindecati etc.
De asemenea, cate persoane decedate sunt :
Din cei veniți din străinătate = cu tara de proveniență
câți din cei care au stat in tara = orasul

Ar fi util de stiut si zona din care au venit din străinătate.De pilda, Lombardia, Roma , etc.

A gasit cineva aceste detalii?
Ultima modificare: Joi, 2 Aprilie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Ma tem ca fara carantinarea tuturor celor care vin din străinătate vom depăși italia în scurt timp CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Eu personal nu vad alta varianta viabilă pentru a tine lucrurile sub control. Dacă unul singur venit din străinătate un alt om si acel om infecteaza ... (vezi toată discuția)
Covid-19. a emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu covid-19 in romania? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta ... (vezi toată discuția)