avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce pot face daca srl-ul meu, la care sunt angajat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce pot face daca srl-ul meu, la care sunt angajat unic, nu mai are activitate?

Sunt unicul angajat al srl-ului meu. De la 1 aprilie mi s-a suspendat activitatea la care lucram, prelucrare date pentru o firma americana online. Nu pot gasi contracte care sa ma ajute sa achit contributiile in contextul crizei actuale. Chiar si din luna martie veniturile s-au injumatatit. Ce pot face? Pot primi un sprijin de la stat fara sa fie nevoie sa achit contributii, fiind si administratorul srl-ului? Nu am nici o activitate in aprilie..

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

[...]

Atentie: e necesara semnatura electronica.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

Se poate semna si olograf, se scaneaza si se trimite.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ma refeream la linkul pe care l-am anexat unde se poate depune cererea online, unde da, e necesara semnatura electronica. Si multumesc :)
Ultima modificare: Vineri, 3 Aprilie 2020
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic Silvia Dumitru Silvia Dumitru Administratorul unei societati comerciale (SRL) este unicul salariat al acestei societati. Activitatea este transport-persoane (uber-taxi). Poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma tudoru tudoru Exista vreo metoda online de infiintare a unei firme, pentru persoanele care acum se afla in strainatate(Italia)? Cum as putea imputernici pe cineva fara sa ma ... (vezi toată discuția)