avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce pot face daca srl-ul meu, la care sunt angajat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce pot face daca srl-ul meu, la care sunt angajat unic, nu mai are activitate?

Sunt unicul angajat al srl-ului meu. De la 1 aprilie mi s-a suspendat activitatea la care lucram, prelucrare date pentru o firma americana online. Nu pot gasi contracte care sa ma ajute sa achit contributiile in contextul crizei actuale. Chiar si din luna martie veniturile s-au injumatatit. Ce pot face? Pot primi un sprijin de la stat fara sa fie nevoie sa achit contributii, fiind si administratorul srl-ului? Nu am nici o activitate in aprilie..


Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:



[...]

Atentie: e necesara semnatura electronica.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea


Se poate semna si olograf, se scaneaza si se trimite.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ma refeream la linkul pe care l-am anexat unde se poate depune cererea online, unde da, e necesara semnatura electronica. Si multumesc :)
Ultima modificare: Vineri, 3 Aprilie 2020
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic Silvia Dumitru Silvia Dumitru Administratorul unei societati comerciale (SRL) este unicul salariat al acestei societati. Activitatea este transport-persoane (uber-taxi). Poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma tudoru tudoru Exista vreo metoda online de infiintare a unei firme, pentru persoanele care acum se afla in strainatate(Italia)? Cum as putea imputernici pe cineva fara sa ma ... (vezi toată discuția)
Certificat forta majora mitika255 mitika255 Certificat forta majora la ce foloseste? Amanare plati facturi utilitati, chirii, furnizori? Sau e doar inca o bucata de hartie? (vezi toată discuția)