avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Domnilor,avocatii,juristiii
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Domnilor,avocatii,juristiii

Domnilor Avocati in aceasta stare de urgenta cu ordonanta militara,eu ca cetatean ce nam loc de munca ce nam niciun venit,pot merge la munca cu ziua pentru ami castiga painea de zi cu zi,ieu inainte de aceasta criza corona virus,mergeam si munceam pela oameni in gospodari cu ziua,mai pot merge acuma?daca da, Ce trebuie sa scriu pe declaratia pe propie raspundere?Daca nu pot merge la munca cu ziua din cauza acestei crize,cu ce ma ajuta statul in aceasta sitoatie
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:21, 3 Aprilie 2020
După părerea mea ati putea merge la munca câmpului.
În construcții nu stiu daca se mai lucrează si la negru nu este legal...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica care a prestat munca nedeclarata la alt pf morpheus2014 morpheus2014 Buna ziua, Tatal meu este pensionar, in timpul liber mai executa diverse constructii, munca in gospodarie la terte persoane care ii solicita asta, in ... (vezi toată discuția)
Fapta penala? _Alin_ _Alin_ O familie a luat un tanar fara casa, fara nici un serviciu, fara nici un viitor. E ca in cazul oamenii strazii, numai ca tanarul acesta nu provine de pe ... (vezi toată discuția)
Munca voluntara legala danaa1 danaa1 Cum se procedeaza cu acte de munca voluntariat? Mai exact, vara, cand sunt in concediu, obisnuiesc sa merg la tara. Acolo am niste vecini cu care suntem ... (vezi toată discuția)