avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... boala profesionala
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

boala profesionala

Buna ziua: am si eu o problema : un salariat cere boala profesionala. Formalitatile dureaza. Ce se intampla cu contractul de munca? Sepoate incheia? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cata8 , utilizator 17:11, 15 Aprilie 2020
Multumesc! Asa am facut ! Eu ma gandeam la acel salariat. Daca nu mai vine la servici i se poate desface contractul de munca . Dar el nu va mai fi asigurat . Si atunci , ce se va intampla cu el?
Salariatul respectiv se presupune ca stie ce il asteapta daca nu merge la serviciu fara un motiv legal.
Multumesc! Ar fi minunat daca ar si intelege... O zi frumoasa sa aveti!
Daca nu intelege va suporta consecintele. Posibila desfacerea contractului individual de munca.
Corect! Multumesc inca o data pt ajutorul acordat si va doresc Paste Fericit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Nelll Nelll Se considera boala profesionala artrita,cauzata in urma unui accident de munca? (vezi toată discuția)
Fisa fiam ContSters493469 ContSters493469 Am beneficiat de 273 de zile se concediu medical.La revenirea din concediu,trebuia completata de catre angajator, fisa FIAM? (vezi toată discuția)
Boala profesionala Bilboreanu Bilboreanu Ortostatismul prelungit mi a afectat genunchii.Am ajuns la leziune de menisc care trebuie oprata.Se incadreaza acesta afectiune ca boala profesionala? (vezi toată discuția)