avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt necesare acte pentru a face o a doua poarta acces ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt necesare acte pentru a face o a doua poarta acces auto in loc de gard?

Am o casa pe colt cu acces la doua strazi. Pe partea unde am deja poarta as mai vrea sa fac un al doilea acces auto pana la colt, fara sa intru pe cealalta strada.
Este nevoie de ceva autorizatie pentru un al doilea acces auto intr-un gard existent?
As aprecia mult un raspuns, pentru ca am fost sa intreb la primarie si nu a reusit sa imi dea nimeni un raspuns clar
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 23:02, 4 Aprilie 2020
LEGAL, da, va trebuie proiect, autorizatie de construire, aprobari, etc,
Primăria trebuia sa știe. Dar e foarte important sa obțineți acordul administratorului drumului din care vreți sa faceți accesul auto. Depinde de categoria de drum care e acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire pentru o poarta de intrare in curte ? dumitru2000 dumitru2000 X are o casa pe colt. X vrea sa mai faca o poarta de acces in curte pe coltul unde nu are deja o intrare. Caresunt formalitatile ? trebuie cumva ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un proprietar de apartament in vila si cu teren ... strykker strykker Este legal ca un proprietar de apartament in vila si cu teren dat in folosinta de primarie sa intervina asupra gardului care delimiteaza acest teren si sa-si ... (vezi toată discuția)
Trotuar inalt in dreptul proprietății - acces auto si pietonal AdrianT87 AdrianT87 Buna ziua. Primaria a realizat o modernizare a strazii unde doresc sa construiesc o casa ( am C. U) si unde detin un teren stradal marginit de un drum de ... (vezi toată discuția)