avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Alocaţie
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Alocaţie

Dacă un elev a împlinit pe perioada carantinei 18 ani şi, şcoala fiind închisă, nu i se pot elibera documentele necesare pentru primirea în continuare a alocaţiei, va primi retroactiv când se vor deschide şcolile şi va completa atunci actele?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 06:47, 4 Aprilie 2020
Așa ar trebui.
Să trimită totuși un mail cu întrebarea aceasta la secretariatul școlii, să aibă dovada că s-a interesat de demersuri în timp util.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie dupa 18 ani ada2113 ada2113 sora mea nu a mai primit alocatia luna aceasta, a implinit 18 ani in noiembrie insa pentru decembrie si noiembrie i-au dat. S a schimbat ceva si nu se mai da ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere dupa implinirea varstei de 18 ani nichedanutz76 nichedanutz76 Sotia mea are o fiica, care a implinit virsta de 19 ani si cu care locuim impreuna.Domnisoara este fata sotiei din prima casatorie, si conform unei sentinte ... (vezi toată discuția)
Suspendare alocatie narin narin Buna ziua, referitor la acordarea / suspendarea alocatiei doresc sa va intreb urmatoarele: fiul meu este nascut in 1999 in Ro, am beneficiat de alocatie care ... (vezi toată discuția)