avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... amanarea la plata a ratelor pentru persoane fizice
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

amanarea la plata a ratelor pentru persoane fizice

Pentru persoane fizice sunt in acest moment 2 acte normative care reglementeaza amanarea la plata a ratelor catre banci, o lege si o ordonanta. Care este diferenta dintre ele? Care din ele se aplica?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Creditare firma in numerar klm0909 klm0909 Buna ziua, in articul de mai jos scrie: \\"documentul aprobat astazi de Guvern stabileste ca incasarile si platile zilnice in numerar vor fi limitate la ... (vezi toată discuția)
... cum pot obliga angajatorul sa respecte o hotarare judecatoreasca definitiva si executorie? gabriel teodorescu gabriel teodorescu Ca si simplu begetar, avand in ultimul an veniturile serios diminuate, ma intereseaza care sunt caile legale prin care pot obliga angajatorul, si ordonatorul ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati rata ce pot face ? brokenangel brokenangel nu mai pot plati rata ce pot face ? am 2 credite (casa + nevoi personale) am ramas fara loc de munca si doresc sa stiu cum pot discuta cu cei de la banca la ... (vezi toată discuția)