avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate IF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate IF

Buna ziua.La o intreprindere familiala unul dintre membri asociati a fost inlocuit in luna august.(cif -ul ramane la fel )
1. In registru de incasari si plati continui cu total sume obtinute pana in luna august sau incep de la zero ?
2. Trebuie sa depun doua declaratii 204 ( declaratie de venit pentru asociatii fara personalitate juridica )?- cate una pentru fiecare configuratie ?
Cel mai recent răspuns: DOAR_NOI , utilizator 10:28, 12 Decembrie 2009
Banuiesc ca vreti sa spuneti ca unul dintre membri a iesit din administratie(pentru acest lucru procedura se face la ONRC).C.I.F. ramane acelasi. Chiar daca acest asociat numai face parte din I.F. din punct de vedere contabil operatiunile au continuitate.
Declaratia 204 pentru anul 2009 o veti depune per total I.F. si va fi insotita de declaratiile 200 pentru fiecare asociat in parte, cu veniturile si cheltuielile aferente fiecaruia pe parcursul anul 2009. Numai bine !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica la Întreprinderea familiala antonia94 antonia94 Întreprinderea familiala are 2 asociați. Cum se depune declaratia unica.Precizeu ca este infiintata în 2018,cultura cerealelor,are f putina activitate ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala recoba recoba intreprinderea individuala are o limita in privinta numarului de angajati sau a cifrei de afaceri? Ea poate fi transformata in societate comerciala ? (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala sabou sabou Buna ziua, va rog sa mi spuneti ce declaratii se depun pentru Intreprindere Individuala ,realizeaza venituri din activitati independente. Este necesar ... (vezi toată discuția)