avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor ore suplimentare

Buna ziua,
Sporurile trebuie sa fie obligatoriu inserate in contractul colectiv de munca? Am dori sa facem act aditional la regulamentul intern avand in vedere situatia actuala cand nu putem respecta pasii pt modificarea CCM. Trimitem pe mail actul aditional la RI si primim tot pe mail luarea la cunostinta urmand ca la revenirea la normal sa demaram procedurile de negociere CCM.
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2020
IldikoB, utilizator
Cel mai recent răspuns: IldikoB , utilizator 12:52, 6 Aprilie 2020
Sporurile care se pot acorda pot fi mentionate in c.i.m., in c.cm. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de fidelitate stipulat in roi judytha_b judytha_b Buna ziua In prezent in CCM la nivel de unitate este stipulat acordarea sporului de fidelitate dupa vechimea in campul muncii. Acum conducerea vrea sa ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime inclus in salariu Anamaria1313 Anamaria1313 buna ziua, Am o neamurire, in prezent sporul de vechime nu este inclus in salariu, acest lucru este mentionat in Contractul Colectiv de Munca la nivel de ... (vezi toată discuția)
Temei legal spor de weekend TAXFIN ACCOUNTING SRL TAXFIN ACCOUNTING SRL Trebuie sa fac un act aditional in care sa acord unui salariat un spor de weekend de 1%. Imi puteti spune va rog in baza carui articol din codul muncii sa fac ... (vezi toată discuția)