avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19 2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19 2020

Ce demersuri legale am pentru a-mi putea pastra serviciul daca angajatorul refuza orice negociere ( respectarea legii 19/2020 sau concediu fara plata). Am cerut un raspuns oficial din partea firmei si nu doresc sa-l dea, in schimb am primit un raspuns telefonic din patrea inspectorului de zona in care ma instinteaza ca ori vin la munca ori imi dau demisia. Sunt nevoita sa-mi dau demisia pt ca nu am ce sa fac cu copilul de 4 ani ( bunica materna nu ami doreste sa stea cu el din cauza acestei pandemii)

Alte discuții în legătură

Incetare concediu de maternitate Mihaela Caracoti Mihaela Caracoti Buna ziua, Va rog sa ma informati cu privire la urmatoarea situatie: in cazul incetarii perioadei aferente concediului de maternitate, conform Noului Cod al ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate Mariana Cuc Mariana Cuc Buna ziua. Cu toată stima si cu tot respectul vă solicit ajutorul pt că nu stiu cui să mă îndrept cu această întrebare,tare m.aș bucura dacă a.ţi ... (vezi toată discuția)
Plecat cu copilul din tara malisa malisa Buna ziua. An urma hotararii judecatorest definitive si irevocabile am putut sa plec cu copilul an UK fara acordul tatalui. Nu am avem nici un ... (vezi toată discuția)