avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... H34/26.03.2020 pot beneficia?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

H34/26.03.2020 pot beneficia?

Buna ziua. Incerc sa ajut o familie sa beneficieze de aceasta hotarare data de primaria sector 4. Singurul venit este pensia domnului de 1043 lei. Doamna nu are nici un venit. Am trimis toate doc dar m au sunat si au zis cei de la DGASP ca hotararea este doar pt cei care si au pierdut serviciul. Eu din text nu inteleg asta? Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:16, 6 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce parere sa avem? Cei de la DGASPC au dreptate.

3.Documentele necesare completării dosarelor de acordare a ajutoarelor de urgență
3.1.Solicitantul va transmite Online următoarele documente:
-cerere;
-copie B.I., carte de identitate sau carte de identitate provizorie (pentru persoanele de peste 14 ani);
-copie certificat de naștere al copilului (pentru copiii între 0-14 ani);
-certificat de căsătorie;
-documentul privind încetarea raportului de muncă/adeverință eliberată de angajator din care să reiasă că în perioada stării de urgență a intervenit această modificare și dacă va beneficia sau nu de șomaj;
-declarația pe proprie răspundere a titularului din care să reiasă: membrii familiei și veniturile totale realizate de aceștia, sau ale persoanei singure, inclusiv dacă dețin depozite bancare.

Si mai este o chestiune, din dorinta de „a-i ajuta”, aveti grija sa nu le faceti mai mult rau. Mare grija!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu primesc alocatia de stat pentru copii creangaflorin76 creangaflorin76 CE SE INTIMPLA DE NU PRIMESC ALOCATIA COPIILOR DE 10 LUNI?AM APELAT SI LA PROTECTIA COPILULUI SI LA PRIMARIA DIN COMUNA FARA NICI UN REZULTAT MA PUTETI AJUTA ... (vezi toată discuția)
Mama fara nici un venit irinukiry irinukiry Buna ziua. Am lucrat in strainatate 3 luni,iar cand am revenit in tara eram gravida in 4 luni si jumatate. Nu am avut nici un fel de venit. Am nascut pe 6 ... (vezi toată discuția)
Cum se poate obtine o subventie pentru o mama care nu lucreaza? nicu_maryia nicu_maryia fti amabili cum se poate obtine o subventie pentru o mama ca nu lucreaza si nici nu a lucrat in ultimi 2 ani si nici tatal ? (vezi toată discuția)