avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare sumei platite pt uncircuit la Barcelona
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare sumei platite pt uncircuit la Barcelona

Ce demersuri oficiale trbuie sa fac pentru a obtine banii platiti pentru circuitul ananulat din cauza situatiei actuale. Incearca sa imi ofere vouchere care nu au nicio acoperire si ae ibcerca anularea O nr. 2. Firma taraganeaza situatia in astrorarea anularii ordonanței
Cel mai recent răspuns: Magdalena Tătaru , Avocat 12:17, 7 Aprilie 2020
Art.13 din Ordonanța nr.2/2018 stabileștecă „„3) Prin excepție de la alin. (1), călătorul are dreptul să înceteze contractul privind pachetul de servicii de călătorie înainte de începerea executării pachetului, fără a plăti vreo penalitate de încetare în cazul unor circumstanțe inevitabile și extraordinare care se produc la locul de destinație sau în vecinătatea imediată a acestuia și care afectează în mod semnificativ executarea pachetului sau care afectează semnificativ transportul pasagerilor la destinație.
(4) În cazul încetării contractului privind pachetul de servicii de călătorie, în condițiile alin. (3), călătorul are dreptul la o rambursare completă a oricărei plăți efectuate pentru pachet, dar nu are dreptul la vreo despăgubire suplimentară”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excursii anulate - sare de urgenta popamilia2006 popamilia2006 Dacă eu am contractat o excursie (Dubai) in 2019 cu un preț achitând 80% acum fiind anulata, mi s-a cerut sa fac o reprogramare dar la un alt preț fiind ... (vezi toată discuția)
Neaplicarea legii maria1956 maria1956 Buna ziua,,cum pot recupera banii pe vacanta? Agentia spune ca nu aplica OG 2/2018. Aici avem in vedere prevederile intens discutate ale art. 13, alin 3 din ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii Mihaela_Sim Mihaela_Sim Buna ziua, Am incheiat un contract de servicii de calatorie( croaziera) si vroiam sa stiu daca pot anula contractul in baza noii situatii pricinuita de ... (vezi toată discuția)