avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Putem duce animalele de companie la veterinar cat timp ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Putem duce animalele de companie la veterinar cat timp e ordonanta militara in vigoare ?

Buna, am un catel la tara(alta localitate) care ar trebui consultat de un medic veterinar. As putea sa il aduc la un cabinet veterinar din oras cat timp e ordonanta militara in vigoare ? daca da care paragraf din ordonanta l-as putea folosii ca motiv de deplasare ?
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2020
Ionel.Muresan, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:24, 7 Aprilie 2020
veti completa punctul 3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie impotriva unui medic veterinar ContSters264470 ContSters264470 Buna seara, am apelat aici pe forum in speranta ca cineva ma poate ajuta, sau ma poate sfatuii in problema mea cu un domn medic veterinar! Problemele au ... (vezi toată discuția)
Abuz sau nu! katap katap Sunt titulara unui cabinet de medicina de familie si in urma controlului fiscal mi -au dat jos toata cheltuiala reprezentata de angajarea soferului din anii ... (vezi toată discuția)