avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament

poate fi atacat testamentul sotului meu de catre cei doi copii din casatoria anterioara? noi avem un copil impreuna iar pe cei doi i-a lasat cu mama lor intr-o casa de IGR(inchiriata de la stat)
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 01:20, 13 Decembrie 2009
Dar in cazul copilului minor se poate dovedi donatia mascata care a imbrac forma contractului de vanzare -cumparare.
Doamna,
se poate ataca orice act. Nici o modalitate de a se eschiva in a le lasa ceva copiilor proveniti din casatoria anterioara nu este 100% sigura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract neatacabil vio40 vio40 Buna ziua! As avea si eu o intrebare. O cunostinta doreste sa imi lase un apartament.Problema este ca dansul mai are rude carora nu doreste sa le lase nimic ... (vezi toată discuția)
Testament Dydy-bum Dydy-bum Detin un apartament si de curand m-am recasatorit.actualul meu sot are un copil major dintr-o casatorie anterioara. Ce drepturi au acestia la ... (vezi toată discuția)
Mostenire jlo jlo Buna ziua intrebarea mea este urmatoarea: daca bunica sotului meu face un testament in care -i lasa stranepoatei(minora) ei(copilul nostru) un apartament ... (vezi toată discuția)