avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim pt.studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim pt.studii superioare

buna ziua! stie cineva cat este salariul minim pentru cei cu studii superioare? net...brut...?multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:49, 12 Decembrie 2009
1. Conditia de studii este stabilita de angajator dar nu la liberul sau arbitru ci tinand cont si de complexitatea lucrarilor specificate in fisa postului. De exemplu un post de inspector de resurse umane poate fi ocupat si de o persoana cu studii medii si de una cu studii superioare.
2. Salariul minim brut garantat in plata este, la data actuala, de 600 lei. Acest salariu este valabil si in 2010 pana cand va interveni modificarea sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim brut studii superioare-va rog sa ma lamuriti cezarina19 cezarina19 Imi cer scuze, insa discutiile anterioare nu m-au ajutat sa inteleg exact situatia. De aceea, as dori un raspuns scurt, clar si concis, la urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca oroles2010 oroles2010 Buna ziua! Acum 2 ani si jumatate am fost angajat la o firma pe un post care conform COR nu necesita studii superioare ci studii medii. Dupa un an am fost ... (vezi toată discuția)
Aplicarea 2 x salariul minim pe economie 01.01.2009 florin96 florin96 Sotia mea a intrat in concediu prenatal incepand cu data de 7 ianuarie 2009. Decizia societatii la care lucreaza privind aplicarea majorarii cf ordonantei ... (vezi toată discuția)