avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic

Buna..daca sunt in somaj tehnic la un CIM de 8ore..dar as vrea sa ma angajez pe un contract temporar pe perioada tehnicului,risc sa pierd acest somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:39, 9 Aprilie 2020
Este cu norma intreaga sau cu timp partial ?
Partial 4 ore..

Cornel Vasile a scris:

Este cu norma intreaga sau cu timp partial ?

In speta, puteti beneficia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic - angajare IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Sunt angajata la locul actual de munca de 6 ani, un magazin de materiale de constructii.Acum cum nu mai avem vanzare intram cel mai probabil in ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Vladu12 Vladu12 In prezent am un job de 8 ore pe zi si as vrea sa stiu daca mai pot lucra si in alta parte part time(4ore),daca pot avea 2 contracte de munca,unul de 8ore si ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic lalyana lalyana Lucrez la o societate cu CIM norma intreaga,dar mai am un contract cu timp partial (4 ore) la o alta firma.prima firma la care lucrez cu norma intreaga trece ... (vezi toată discuția)