avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Întrerupere activitate
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Întrerupere activitate

Buna ziua
Am un pfa profesie liberală si as dori sa iau acel ajutor de la ajpis.
In declaratia pe proprie răspundere se specifica ca firma si-a intrerupt activitatea datorita covid 2019 incepind cu data de........
Ce înseamnă intreruperea activitatii?
Datorită legislatiei date de covid asa cum sint barurile,restaurantele,saloane cosmetice cabinete stomatologice etc sau pursisimplu a fost decizia mea de a nu mai avea activitate,de a sta acasa din cauza evolutiei covid.?
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2020
steef, utilizator
Cel mai recent răspuns: steef , utilizator 08:00, 9 Aprilie 2020
Altfel spus, nu mai faceti practic nicio activitate pe PFA... nici incasare , dar si nici prestare de servicii.
Exact,nicio incasare nicio prestare de servicii.
Pot solicita acest ajutor,intreruperea activitatii fiind din proprie initiativa ,de frica covid-19?
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ajpis valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua! Un medic stomatolog desfasoara activitate stomatologica, fiind inregistrat ca SRL( administartor si asociat unic).Poate solicita indemnizatie de la ... (vezi toată discuția)
Medic stomatolog cu activitatea în propriul cabinet AuraSas AuraSas Buna ziua! Daca un medic stomatolog isi desfasoara activitatea avand propriul cabinet, in baza profesiei liberale, care sunt conditiile/ obligatiile ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil (cim+ certificat fiscal-profesie liberala) mariap10 mariap10 Buna ziua. Sunt fizioterapeut. In luna iulie 2020 mi-am scos de la ANAF un certificat de inregistrare fiscala (nu e nici II, nici PFA, deoarece mi s-a spus ... (vezi toată discuția)