avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie AJPIS
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie AJPIS

Buna ziua! Un medic stomatolog desfasoara activitate stomatologica, fiind inregistrat ca SRL( administartor si asociat unic).Poate solicita indemnizatie de la AJPIS/AJOFM, activitatea fiind suspendata prin ordonanta militara? Daca ar fi avut Cabinet medical s-ar fi considerat profesie liberala si ar fi beneficiat. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: valentinaanghel , utilizator 13:07, 23 Aprilie 2020
Asta înseamnă că la SRL figurează ca angajat - medic dentist - deci poate solicita sprijin din partea statului AJOFM, dacă e angajat cu contract de muncă, iar în lipsa contractului, la AJPIS.
Nu are CIM,Se poate sa imi transmiteti modul de completare cerere pentru AJPIS si pe care din proceduri se aploca pe aici.gov.ro? Multumesc!
Vedeti acest link
[ link extern ] /
Am folosit aceastra cale si raspunsul a fost ca "srl, srl-d nu se regasesc in categoria de profesionisti reglementata de OUG 32/2020, Daca aveti contract/conventie civila de prestare activitate atunci puteti depune cerere completata corespunzator". Cum adica completata corespunzator? Oare ce trebuie trecut? Si daca lucreaza in cadrul propriei firme ce contract?
Nu reusesc sa depun nici la ajofm nici la ajpis. Nu beneficiaza fiind srl?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie _ medic stomatolog - cu srl valentinaanghel valentinaanghel Buna seara! Un medic stomatolog, fiind inregistrat cu SRL, administartor si asociat unic , poate solicita indemnizatie la AJPIS, activitatea fiind suspendata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am terminat anul acesta stomatologia si peste tot ... Alezanco961 Alezanco961 Buna ziua. Am terminat anul acesta stomatologia si peste tot mi se cere contract de colaborare. Deci trebuie sa fac un srl/pfi. Daca imi fac SRL, fara ... (vezi toată discuția)
Medic dentist - pfa? Benefit Consult Benefit Consult Buna ziua. As vrea si eu niste pareri legate de infiintarea unui pfa de catre un medic dentist. La registrul comertului mi s-a spus ca doctorii nu pot face ... (vezi toată discuția)