avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire

Se poate cere împărțirea moștenirii cu părinți încă în viață?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:01, 9 Aprilie 2020
Nu se poate vb de mostenire decat daca a decedat persoana de a cari mostenire vorbim.
Daca vreti sa imparitit ceva, e ce va dau parintii de acum, nu e vb de mostenire.
Ce vreti de fapt ?
Atunci împărțirea averi, tu ca copil nu ai nimica înainte de decesul părinților?
pai ce sa ai daca nu ai muncit pt acele bunuri? Cum adica sa impartiti bunurile parintilor ?
Pai sunt ale lor, nu ale dvs ! Daca vor sa va dea ceva bine, daca nu, nu. Daca sunt ele lor, pot face ce vor cu ele si daca vor, nu va da si nici nu va lasa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt căsătorită și nu am copii cu soțul meu, doar ... 2024 2024 Bună ziua sunt căsătorită și nu am copii cu soțul meu doar un copil din altă căsătorie tot ce deținem a fost muncit împreună care e cea mai bună ... (vezi toată discuția)
Mostenire Adelyna23439 Adelyna23439 Buna seara! Am si eu o întrebare.In curând eu și viitorul meu soț ne vom face planuri de căsătorie.Dar el are un copil dintr-o căsătorie anterioară.Ce ... (vezi toată discuția)
Testament - siguranta sotilor fara copii cf09dsm cf09dsm caz concret: sot si sotie fara copii, amandoi au frati nepoti din frati , parinti si alte rude in viata logica imi spune ca toate bunurile dobandite de ei ... (vezi toată discuția)