avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Prelungire Stare de urgenta, operare în Revisal
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Prelungire Stare de urgenta, operare în Revisal

Buna seara,
Am suspendat angajații din data de 01.04.-15.04 in baza art 52 alin 1 lit (c) - somaj tehnic.Daca se va prelungi starea de urgenta, trebuie să modific la suspendare doar " data sfarsit suspendare" de ex până în 15.05, în baza aceleiași decizii emise la început?
Iar aceasta modificare sa o fac in data de 13.04?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 10 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, va trebui să modificati la suspendare doar " data sfarsit suspendare", în baza unei decizii de modificare/prelungire a perioadei de suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare somaj tehnic anymaryh anymaryh Buna ziua, La societate s-a suspendat activitatea salariatilor pentru somaj tehnic in perioada starii de urgenta, ....in revisal s-a inregistrat decizia de ... (vezi toată discuția)
Inscrieri in carnetul de munca referitoare la suspendare cim conf. art. 52 alin 1 lit. d elyababau elyababau Buna ziua, Am un angajat caruia i-am suspendat cim in baza art. 52 alin 1 lit e ( somaj tehnic) , am respectat cerintele legale ,am anuntat ITM-ul ,am facut ... (vezi toată discuția)
Reducerea temporara a activitatii Frantzy16 Frantzy16 Buna ziua, Pentru reducerea temporara a activitatii de la 5 la 4 zile conform art 52 (3) C.Muncii, e nevoie de Hot Aga sau e sufienta o decizie interna in ... (vezi toată discuția)