avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Calculul perioadei de izolare la domiciliu
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Calculul perioadei de izolare la domiciliu

intrat in izolare la domiciliu 28 .03 2020 ora 14.30. cand voi iesi legal ?
Cel mai recent răspuns: ailiesei sandel , utilizator 16:51, 10 Aprilie 2020
Data de 28.03.2020 nu o luați în calcul și nici ultima zi (ci următoarea) în care se împlinește termenul ”perioadei de izolare la domiciliu”.
12.04.2020
MULTUMESC FRUMOS .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca -perioada de proba magdaaura magdaaura Buna seara, Am nevoie de un sfat.Am dat concurs ptr ocuparea unui post si conform contractului am avut perioada de proba de 90zile.Contractul este intocmit pe ... (vezi toată discuția)
Termenul de depunere a unui raspuns la intampinare gillu gillu Buna seara. Am primit o citatie de la judecatorie prin care suntem obligati de a depune raspuns la intampinare in termen de 10 zile de la data primirii ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat atestare fiscala - persoana juridica stoicamir stoicamir Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire: valabilitatea certificatului fiscal , de pana la 30 zile calendaristice de la eliberare cum se calculeaza? Adica cele ... (vezi toată discuția)