avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Imi puteti explica, va rog?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Imi puteti explica, va rog?

Buna ziua,
As avea si eu cateva intrebari referitoare la o hotarare. Imi puteti explica, va rog, daca am permisul suspendat sau anulat si daca e suspendat, de la ce data se calculeaza perioada?

|.....interzice inculpatului pe o perioadă de 1 an exercitarea dreptului prevăzut de art. 66 alin. 1 lit. i C.p. cu titlu de pedeapsă complementară. În baza art. 65 C.p. aplică inculpatului pe durata executării pedepsei principale, pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării dreptului prevăzut de art. 66 alin. 1 lit. i C.p. În temeiul 91 C.p. dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei principale de 9 luni închisoare, precum şi a pedepsei accesorii, iar în temeiul art. 92 alin. 1 C.p. fixează termen de supraveghere de 2 ani.|

Practic, cand il voi putea recupera?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 14:52, 10 Aprilie 2020
Ca urmare a condamnarii, permisul a fost anulat pe o durata de 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii.
Dupa expirarea acestei perioade, va puteti prezenta la examen pentru obţinerea unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior.
Ultima modificare: Vineri, 10 Aprilie 2020
Duca Oana, Avocat
Multumesc frumos.
Si trebuie sa mai fac o data scoala de soferi? :)
Nu. Doar se sustine examenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat, recuperare drept de a conduce Iulian09677 Iulian09677 Daca am fost condamnat cu suspendare si ca pedeapsa complementara nu am voie sa conduc autovehicule pe o perioada de 2 ani si a trecut unu pot face ceva sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am primit această sentință și nu știu mi a fost ... C3rberus C3rberus Buna ziua am primit această sentință și nu știu mi a fost anulat permisul de conducere . Atașez aici și ceea ce am primit . Țin să precizez că nu ... (vezi toată discuția)