avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... preemptorul accepta oferta de vanzare dar nu cumpara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

preemptorul accepta oferta de vanzare dar nu cumpara

In cazul unei tranzactii cu un teren agricol extravilan, preemptorul (arendasul) accepta oferta de vanzare afisata pe site-ul primariei dar nu cumpara ce se intampla in continuare?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 10 Aprilie 2020
florinuzy, utilizator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 16:25, 25 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cumpără cine e interesat după termenul legal
adica stau 6 luni cat este valabil avizul de la directia agriculturi si dupa 6 luni pot sa vand cui vreau. In cat timp pot sa vand de la expirarea avizului?
Multumesc
Imediat după ce expira puteți încheia vânzarea.
Bun, inteleg ca imediat dupa ce expira pot vinde oricui, asta inseamna vinzare libera. terenul se afla la mai putin de 30 km de frontiera. imi trebuie si unn aviz de la MAPN dar avizul se da numai la vanzare libera in baza adeverintei eliberate de primarie ca se poate vinde la liber. cum procedez? cred ca primaria nu poate elibera adeverinta de vanzare la liber atat timp cat exista avizul favorabil eliberat de directia pentru agricultura, aviz care specifica ca se vinde preemptorului. cred ca se reia procedura si voi intampina aceleasi probleme. cred ca m-am exprimat pe intelesul dumneavoastra.
Multumesc
Preemptorul 2 ani La rînd mi-a comunicat că Acceptă oferta de vînzare dar nu a oferi nimic.!? Ce. Este de făcut? Am cumpărător care î-mi oferă prețul. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Legea de vanzare-cumparare a terenurilor agricole 17/2014 heavenz heavenz Intrebarea mea se refera la legea 17/2014 , detinem 20HA la asociatie si vroiam sa va intreb legat de aceasta noua lege, noi vom depune oferta la Primarie de ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan arabil denisblj denisblj Buna ziua. Doresc sa vand un teren extravilan arabil in judetul Timis. Cei de la primarie mi-au spus ca nu pot face acest lucru pentru ca terenul poate fii ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract arenda teren extravilan Kuntay Musa Kuntay Musa Am incheiat un contract de arenda, eu fiind proprietarul. Arendasul a dorit sa cumpere terenul. De la bun inceput arendasul taraganeaza sub diferite motive ... (vezi toată discuția)