avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cine raspunde pentru incalcarea drepturillor de autor?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cine raspunde pentru incalcarea drepturillor de autor?

Buna ziua, in cazul in care lucrez pentru o firma ce produce obiecte personalizate(tricouri,cani etc.) si rolul meu e sa le creez designul, angajatorul pentru a economisi timpul de executie a acestora imi cere sa folosesc ilustratii create de altii ce sunt protejate de drepturi de autor, cine raspunde pentru aceste incalcari de reguli, eu ca accept sa le incalc la cererea lui sau el ca mi-a cerut asta?
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 11:45, 11 Aprilie 2020
El dacă solicitarea a făcut o către dvs în scris

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tricouri copywright geudet geudet Buna ziua, am o mica afacere, personalizare tricouri, cani, sepci, diverse si doresc sa aflu ce trebuie sa fac pentru a avea dreptul de a pune pe un ... (vezi toată discuția)
Pokemon go, produse personalizate TinnedKitten TinnedKitten Avand in vedere toata nebunia creata in jurul subiectului Pokemon Go, am o nelamurire: este corecta dpdv legal comercializarea produselor personalizate cu ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a completa/detine nir la un pfa cu norma de venit neplatitor de tva GabrielONE GabrielONE Buna ziua, am si eu o mare nelamurire. Detin un PFA cu domeniu de activitate principal \"activitati fotografice\" la care i-am adaugat de curand inca 4 coduri ... (vezi toată discuția)