avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare în alt judet
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare în alt judet

Pot să mă deplaseze cu masina proprie împreună cu sotul la mama mea care are 73 de ani si este în alt judet pt ei ajuta la unele.treburi și să.i ducem cumparaturi ca nu are pe nimeni din familie lângă ea.
Cel mai recent răspuns: Florin Cornea , Consilier juridic 07:38, 14 Aprilie 2020
Buna ziua,
DA, inscrieti in declaratiile pe proprie raspundere cele ce ati spus mai sus.
Sint situatii cind politia a amendat sot si sotie pentru ca s-au dus impreuna la o farmacie pe considerentul ca trebuia doar o persoana din familie sa mearga pentru aprovizionare cu alimente sau dela farmacie pentru cumpararea unor medicamente.Deci mare atentie !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz din partea politiei Sam_TM Sam_TM Buna ziua, Am avut o experienta neplacuta astazi 12/04, am fost nevoit sa ma deplasez la farmacie cu autoturismul deoarece, iubita mea (cu care locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Intrarea in alt județ (stare de urgență) 2HasckaY 2HasckaY Buna seara, sunt din judetul Gorj mai exact dintr-un sat, logodnica mea se află in județul Argeș la facultate, incurând se va închide caminul, la fel si ... (vezi toată discuția)
Declaratie proprie raspundere andreea060 andreea060 Buna ziua! Locuiesc in Sibiu si as dori sa calatoresc pana in Cluj Napoca, la prietenul meu care are piciorul rupt si nu mai poate sa se deplaseze in afara ... (vezi toată discuția)