avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Declaratie proprie răspundere
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Declaratie proprie răspundere

Bună ziua,

Trebuie sa fac recepția unui apartament.

As vrea sa știu dacă pot completa declarația pe proprie răspundere pentru deplasarea către ansamblul rezidențial unde este apartamentul. Dacă da, cum as putea sa completez declaratia și ce acte ar trebui sa anexez.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:40, 12 Aprilie 2020
Daca este vorba sa locuiască cineva în acea locuință ar fi motiv justificat după părerea mea.
Dar, ca sa faceti recepția trebuie sa stati destul.de apropiați deoarece veti intra toți în apartament.

Actul juridic care va obliga sa va deplasati va trebui anexat declarației.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie proprie raspundere andreea060 andreea060 Buna ziua! Locuiesc in Sibiu si as dori sa calatoresc pana in Cluj Napoca, la prietenul meu care are piciorul rupt si nu mai poate sa se deplaseze in afara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua..cum pot să îmi aduc băiatul acasă de la cluj la botoșani? Vasya75 Vasya75 Băiatul este student si stă în chirie ..până la sfârșitul lunii aprilie trebuie să eliberăm apartamentul..este necesar să merg cu un mijloc de ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie pe proprie raspundere Both Erzsébet Both Erzsébet Am facut asistenta persoanelor varstnice (parinti) intr-o localitate dintr-un alt judet decat unde am domiciliul. Dacă merg acasa la domiciliu, ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)