avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Gestiune produse second hand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Gestiune produse second hand

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutați cu următoarele nelămuriri, întrucât am cautat răspunsuri online dar nu am găsit nimic concret și la subiect.

Vreau sa îmi deschid o afacere online (website), care revinde haine second hand. Vreau sa cumpăr produsele în totalitate de la persoane fizice, prin intermediul anumitor grupuri/platforme. Persoana fizica mi le va livra prin curier.

As vrea sa știu:

Care este procedura legala de cumpărare care ma va ajuta sa introduc produsele în gestiunea firmei? Produsele îmi vor fi livrate prin curier, prin urmare nu am sa am contact fizic cu vânzătorul.

Menționez ca am cunoștințe de webdesign și marketing online, și consider ca pot face aceasta afacere profitabila.

Mulțumesc anticipat!


Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 22:43, 13 Aprilie 2020
Buna seara,

Trebuie sa organizati evidenta marfurilor achizitionate in principiu: sa completati Notele de intrare receptie ptr. marfurile cumparate la valoarea platita furnizorului,sa descarcati gestiunea de marfurile vandute,sa aveti o evidenta a marfurilor in general.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa cod caen 4791 - pe ce platforme am voie sa vand? MadaMun MadaMun Buna seara De 2-3 ani ma ocup de vanzarea hainelor second-hand online ca si persoana fizica si in prezent imi doresc sa infiintez un PFA cu cod CAEN 4791 insa ... (vezi toată discuția)
Necesara casa de marcat? Tudor.M Tudor.M Buna ziua, Sunt nou pe forum si am cateva nelamuriri pentru care va cer ajutorul. Am deschis de curand un P.F.A cod caen 4791 (comercializez suplimente ... (vezi toată discuția)
Firmă care să se ocupe cu vânzarea/cumpărarea de telefoane mobile second hand. SerbanGabriel SerbanGabriel Bună ziua! Doresc să înființez o firmă care să se ocupe cu vânzarea/cumpărarea de telefoane mobile second hand. Vreau sa pot cumpăra telefoane ... (vezi toată discuția)