avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Somaj tehnic

Buna ziua,
In luna martie o parte din personal este in somaj tehnic 4(patru) zile.
Suma aferenta somajului tehnic apare separat pe statul de plata, intrand in salariul brut.
1.Suma pentru somajul tehnic se supune impozitarii in luna martie sau doar in luna in care se incaseaza sumele din bugetul asigurarilor de somaj?
2. Cum se completeaza declaratia 112 pentru luna martie?
Va multumim!
Cel mai recent răspuns: tyadaria , utilizator 18:47, 13 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
buna ziua ! aceeasi nelamurire o am si eu, se pare ca se va regasi in stat si declaratia 112 in luna aprilie, probabil va apare un nou model de 112.... eu lucrez in mentor si i-am atentionat asupra acestei situatii intrucat am fost atentionata de cineva care lucreaza in saga (ei atentionandu si clientii asupra acestui caz), au sunat la randul lor la ANAF si nu au stiut ce sa le raspunda....prin urmare mai asteptam. Eu am facut deja statele fara sume pt indemnizatia de somaj tehnic, doar am trecut zilele de suspendare in pontaj si stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!! - problema ore lucrate vicsilron vicsilron Buna ziua, Apelez din nou la sfaturile dvs. Am urmatorul caz. Salariatii unei societati sunt incadrati cu contract de munca 8 ore/zi. Ei se prezinta in ... (vezi toată discuția)
Stat martie somaj tehnic tyadaria tyadaria buna ziua! in urma atentionarii celor de la saga si a art 11, alin 7 din Ordonanta 30/2020 somajul tehnic ce se va recupera de la stat va fi evidentiat si ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 pentru doua tipuri de contracte ale aceluiasi salariat! IRANA IRANA Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:un salariat din cadrul unei asociatii de proprietari (contract individual de munca cu norma intreaga,cu ... (vezi toată discuția)