avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bichon maltez atacat de un câine de lupta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bichon maltez atacat de un câine de lupta

Buna ziua,
Copilul meu a scos afara cățelul, un bichon maltez, acesta din urmă fiind atacat de un câine de luptă care era legat de carligul de remorcare a masinii, fără botniță, rupand lesă.Va rog sa ma sfătuiți cum sa procedez tinand cont ca am ajuns cu catelul la veterinar, pentru ca leziunile au fost destul de profunde, iar proprietarul cățelului refuză să imi plateasca tratamentul si consultatia.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:55, 14 Aprilie 2020
Buna ziua,
Depuneti, in prima faza, plangere la Politie.
Daca aveti si martori sau sunt camere de supraveghere in zona, cu atat mai bine.
Apoi, daca nu plateste de buna voie si este sanctionat de politie ( sanctiunea fiind o alta dovada), va puteti adresa instantei pentru recuperarea prejudiciului ( tratament catel, drumuri, onorariu avocat...).
Va trebui sa il actionati in judecata, altfel nu aveti de ales. Puteti face plangere si la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea cainilor cu stapan ContSters101252 ContSters101252 Buna ziua, Detin un catel, rasa nepericuloasa , vaccinat , inregistrat, mocrocipat - toate la zi. In parcul in care ne plimbam si ne jucam cu copii, este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietar caine metis staffordshire (cat. 2, ... officetimes officetimes Buna ziua, sunt proprietar caine metis Staffordshire (cat. 2, cf legii 55).. Acesta a fost eliberat din tarcul inchis si din curtea comuna de catre muncitori ... (vezi toată discuția)
Actiune in judecata eugen_david eugen_david Buna seara, Ma numesc Eugen si in urma cu doua luni intrand cu masina in parcarea special amenajata a blocului am accidentat din greseala cu masina un caine ... (vezi toată discuția)