avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somajul tehnic si concediu medical la pfa
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somajul tehnic si concediu medical la pfa

Buna ziua..Se poate lua concediu medical platit de casa de sanatate concomitent cu indemnizația primita de la stat ca urmare a inchiderii activității pe perioada starii de urgență la pfi?multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pfi + cm malina19 malina19 buna ziua,am o problema mare. nu sunt de profesie contabil si nu ma lamureste nimeni. am un PFI (persoana fizica independenta) de un an. lucrez si cu ... (vezi toată discuția)
Un pfi medic care are un cabinet si din cauza imolnavirii cu ... Mihaela Betea Mihaela Betea Un pfi medic care are un cabinet si din cauza imolnavirii cu Covid cabinetul este inchis pe perioada izolarii. Exista un ajutor de stat care se poate obtine de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ralu_c ralu_c Buna ziua! As avea si eu o mare nelamurire legata de primirea indemnizatiei crestere copil pana la varsta de 2 ani. Situatia mea este urmatoarea: Din februarie ... (vezi toată discuția)