avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Un pfi medic care are un cabinet si din cauza ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Un pfi medic care are un cabinet si din cauza imolnavirii cu ...

Un pfi medic care are un cabinet si din cauza imolnavirii cu Covid cabinetul este inchis pe perioada izolarii. Exista un ajutor de stat care se poate obtine de la sta?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Betea , utilizator 12:42, 1 Martie 2021
Am avut si eu aceeasi problema.
Am intrebat la AJPIS si raspunsul a fost NU.
Doar daca ati cotribuit la concedii si idemnizatii de boala(1%) care in cite am inteles este facultativ,atunci primiti concediu medical de la cass in functie de suma la care ati platit cei 1%
Mai interesati-va,eu atit am reusit sa aflu.
Multumesc.

Ajutorul de la AJPIPS s-a dat pe perioada starii de urgenta cand au fost inchise clinicile si cabinetele medicale private.

Se poate deconta concediul medical si fara stagiu de cotizare, cel de 6 luni, dar nu stiu in ce conditii daca trebuie incheiata conventia cu Casa de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. m-am angajat la data de 11.10.2021 si nu am avut nici ... Crucianu Cristina Crucianu Cristina Buna ziua. M-am angajat la data de 11.10.2021 si nu am avut nici o zi de stagiu de cotizare la cass pana atunci. La data de 15.10.2021 m-am imbolnavit de ... (vezi toată discuția)
Buna, sunt titular al pfa. cum pot beneficia de cm (covid). platesc contributii cass, dar nu am ... vitasea77md vitasea77md Buna, sunt titular al PFA. Platesc contributii CASS, dar nu am contract incheat cu CNAS pentru concedii medicale(CM) si indemnizatii. Din data ... (vezi toată discuția)
Medicul - pfi sau cabinet individual Lorena Chirila Lorena Chirila ARt. 380 al. (1) din Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii prevede faptul ca medicii pot lucra si ca PFI, daca sunt inscrisi in Colegiul ... (vezi toată discuția)