avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj tehnic

Buna ziua.Lucrez la o gradinita privata.Din cauza faptului ca pe data de 11.03.2020 s-au suspendat cursurile automat si noi am avut suspendate contractele de munca cu data de 11
03.2020. Starea de urgenta s-a instaurat pe data de 16.03.2020.Intrebarea mea este daca beneficiez de somaj tehnic in conditiile date?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 14 Aprilie 2020
Beneficiati ,insa numai din data de 16.03 angajatorului i se poate deconta indemnizatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul somaj tehnic ddd40 ddd40 Am inteles azi de la radio ca putem cere plata pentru somaj tehnic de la data de 16.03..2020 de cand a intrat in vigoare starea de urgenta si nu de la data ... (vezi toată discuția)
Trimitere revisal noina54 noina54 am trimis rvs pe data de 31.03.2020 ,referitor la Ordonanta 30 /2020 cu suspendare incepand din 16.03.2020, Este corect s-au voi lua amenda de la itm.Cat este ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic invatamant privat 77andreea 77andreea Pentru o gradinita care si-a suspendat activitatea si vrea sa \"apeleze\" la somaj tehnic, dar nu are resurse financiare, (parintii nu mai platesc taxa in ... (vezi toată discuția)