avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ajutor pe timp de covid
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ajutor pe timp de covid

Am un srl ne plătitor de tva și nu am angajați, pot opțiune vriun beneficiu de la stat? Amânarea chiriei,
Buna ziua,

Da, puteti beneficia de toate facilitatile acordate de Guvern in aceasta perioada, cu exceptia posibilitatii de a solicita acordarea indemnizatiei de 75% din salariului (somajul tehnic).

Astfel, beneficiati de amanarea de la plata chiriei asupra imobilului in care va desfasurati activitatea si a utilitatilor aferente, si puteti beneficia de amanarea de la plata ratelor (in masura in care aveti rate de banci).

Discutia trebuie nuantata in functie si de activitatea efectiv desfasurata de societatea al carei asociat sunteti.

O zi buna.
Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face daca srl-ul meu, la care sunt angajat unic, nu mai are activitate? Milenic Milenic Sunt unicul angajat al srl-ului meu. De la 1 aprilie mi s-a suspendat activitatea la care lucram, prelucrare date pentru o firma americana online. Nu pot gasi ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic Silvia Dumitru Silvia Dumitru Administratorul unei societati comerciale (SRL) este unicul salariat al acestei societati. Activitatea este transport-persoane (uber-taxi). Poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Administrator societate comerciala max9 max9 Buna dimineata! As dori sa stiu daca pentru administratorul unei societati comerciale fara CIM exista vreo facilitate fiscala vizavi de suspendarea ... (vezi toată discuția)