avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare utilaj
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare utilaj

Buna ziua!
Am cumparat un buldoexcavator din Turcia si vreau sa il inmatriculez. Am sunat la DRPCIV si mi-au spus ca trebuie sa il inscriu la primaria de domiciliu deoarece acestea nu se mai inscriu la politie.
Cu numerele de la primarie ma pot deplasa doar in localitatea respectiva.
Cum procedez sa fiu in legalitate daca duc utilajul in Cluj si trebuie sa ies pe drumul public pentru alimentare (Il voi inregistra la Buzau)?
Pot conduce utilajul cu permis categoria C?

Alte discuții în legătură

Pot sa conduc buldoexcavator cu cat b? Radasanu Radasanu Multi sustin ca nu!! dar totusi este un utilaj de construcii si este inclus in cat TR legislatia rutiera spune clar ca pot conduce cu cat B utilajele si ... (vezi toată discuția)
Carnet de sofer Parvu Parvu Daca am carnet de sofer profesionist categoriile B, C si E, pentru a conduce un utilaj (buldoexcavator) pe drumurile publice este nevoie de o alta categorie ... (vezi toată discuția)
Buna. e legal ca o primărie să angajeze șofer pe buldoexcavator ... Dyn11 Dyn11 Buna. E legal ca o primărie să angajeze șofer pe buldoexcavator (7 tone),o persoana cu permis cat B și să-l trimită zilnic la diverse lucrări ... (vezi toată discuția)