avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ajutor pentru srl
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ajutor pentru srl

Bună ziua, as dori sa știu dacă am vreo șansă să obțin vriun beneficiu de la stat. Am un srl cu cod caen 4520 nu am angajați și nu sunt plătitor de tva. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Ajutor pe timp de covid Crocodail1577 Crocodail1577 Am un srl ne plătitor de tva și nu am angajați, pot opțiune vriun beneficiu de la stat? Amânarea chiriei, (vezi toată discuția)
Srl vulcanizare viorictin viorictin Buna seara! Detin un SRL(sunt asociat unic) care are in statut si intretinerea si repararea autovehiculelor cod CAEN 5021(cod nou 4520),certificatul nu este ... (vezi toată discuția)
Srl sau if in 2012 miha hu miha hu buna ziua as dori ca in 2012 sa incep impreuna cu sotul meu o mica afacere de reincarcare cartuse+centru copiere ca forma de organizare care ar fi mai ... (vezi toată discuția)