avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... din greseala am timp liber,dar ce fac cu el?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

din greseala am timp liber,dar ce fac cu el?

Cred ca ,,cineva,, ride de mine dar astazi din ,,greseala,, m-am trezit cu o ,,gramada,, de ore libere , in adevaratul sens al cuvintului,ceea ce nu s-a mai intimplat de citeva luni bune.
De dimineata am fost la birou dar ca niciodata am terminat ce aveam de facut in 2 ore.
Am mers apoi la hotelul de care ma ocup si ca niciodata totul functiona normal si nimeni nu avea nevoie de ajutor.
Telefoanele au amutit , nici un raport,nici o adeverinta de completat,nici o adresa venita de la finante,nici o intrebare despre salarii .NIMIC !
Azi mi-am dat seama ca nu mai stiu ce inseamna TIMP LIBER.
Voi ce faceti in timpul liber?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 16:41, 15 Decembrie 2009
ana & maria a scris:

Cred ca ,,cineva,, ride de mine dar astazi din ,,greseala,, m-am trezit cu o ,,gramada,, de ore libere , in adevaratul sens al cuvintului,ceea ce nu s-a mai intimplat de citeva luni bune.
De dimineata am fost la birou dar ca niciodata am terminat ce aveam de facut in 2 ore.
Am mers apoi la hotelul de care ma ocup si ca niciodata totul functiona normal si nimeni nu avea nevoie de ajutor.
Telefoanele au amutit , nici un raport,nici o adeverinta de completat,nici o adresa venita de la finante,nici o intrebare despre salarii .NIMIC !
Azi mi-am dat seama ca nu mai stiu ce inseamna TIMP LIBER.
Voi ce faceti in timpul liber?

De s-ar putea tranzactiona timpul liber ti l-as cumparat pe tot !
Eu sunt acum intr-o situatie exact inversa...toata lumea trage in toate partile de mine sa-i ajunt in diverse probleme.

Eu cand mai prindeam ceva timp liber, ma ocupam cu cercertare....ca asta m-a pasionat. Acum nu mai am cand.

Cu timp liber poti face foarte multe... de exemplu gandeste-te la ce va trebui facut pe viitor (fa-ti chiar o lista) si rezolva de acum tot ce se poate pentru ca sigur vei ajunge si in situatia diametral opusa. Timplul pe care-l ai la dispozitie va fi din ce in ce mai putin. Asta e o constatare generala si nu se refera strict la mine sau la altcineva specific. Daca nu-i nimic deosebit de facut inainte cel mai bine e sa te apuci sa citesti ceva...ori din domeniul care te pasioneaza ori altceva util sau placut.
In orice caz, nu sta degeaba. Statul costa....si pana la urma fiecare va constata asta...doar ca atunci va fi prea tarziu.

In rest...nu strica nici o vacanta la munte sau pe unde ti-ar prinde bine.
BX a scris:

De s-ar putea tranzactiona timpul liber ti l-as cumparat pe tot !
Eu sunt acum intr-o situatie exact inversa...toata lumea trage in toate partile de mine sa-i ajunt in diverse probleme.

Eu cand mai prindeam ceva timp liber, ma ocupam cu cercertare....ca asta m-a pasionat. Acum nu mai am cand.

Cu timp liber poti face foarte multe... de exemplu gandeste-te la ce va trebui facut pe viitor (fa-ti chiar o lista) si rezolva de acum tot ce se poate pentru ca sigur vei ajunge si in situatia diametral opusa. Timplul pe care-l ai la dispozitie va fi din ce in ce mai putin. Asta e o constatare generala si nu se refera strict la mine sau la altcineva specific. Daca nu-i nimic deosebit de facut inainte cel mai bine e sa te apuci sa citesti ceva...ori din domeniul care te pasioneaza ori altceva util sau placut.
In orice caz, nu sta degeaba. Statul costa....si pana la urma fiecare va constata asta...doar ca atunci va fi prea tarziu.

In rest...nu strica nici o vacanta la munte sau pe unde ti-ar prinde bine.

in aceeasi situatie am fost si eu multa vreme.Toata lumea tragea de mine sa rezolv anumite probleme.Imi place sa ajut oamenii,dar la un moment dat iti dai seama ca trebuie sa te ajuti si pe tine,asa ca incearca sa iti faci tu timp liber .
DA am citit o carte ,am facut o plimbare ,m-am detasat de probleme si am inceput saptamina cu mai multa energie.Uitasem cita satisfactie iti da un lucru marunt facut pentru tine.
cind ai zis ultima oara ,,astazi este ziua mea libera,,?
cu stima
ANA MARIA
Candva,ma plangeam si eu ca nu am timp liber.Ajungeam dimineata la munca si nu apucam sa-mi beau cafeaua de dimineta nici la ora 12!Cand ajungeam acasa nici foame nu simtem decat patul il vedeam!Nu aveam nici Craciun,nici Paste!Acum lucrurile s-au schimbat,am destul de mult timp liber,dar duc dorul vremurilor bune!
ana & maria a scris:

cind ai zis ultima oara ,,astazi este ziua mea libera,,?
cu stima
ANA MARIA

Cred ca au trecut ani buni de atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)
Sarbatori pascale fericite! Nicoleta Ilea Nicoleta Ilea Fie ca lumina acestei Sfinte Invieri sa va umple sufletele si viata de lumina, pace, bucurie si binecuvantari! Paste Fericit tuturor! (vezi toată discuția)